6 Haziran 2013 Perşembe

BİZ ÇOK İYİ ANLADIK!


BİZ ÇOK İYİ ANLADIK!

BİZ, amacın 3-5 tane ağaç olmadığını kendilerinin de itirafından ANLADIK!

BİZ, 200.000 sahte Twitter profiliyle ulusal ve uluslar arası ölçekte sosyal medya ortamında geliştirilen komployu GÖRDÜK,ANLADIK!
 
BİZ, ünlü sanatçıların insanları tahrik etmek için türlü yalanları sosyal medya üzerinden yaydıklarını GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, alanlarda olanların sosyal medyada abartılıp, provokasyonun başarılı olması için, ULUSAL Kanalların karartılarak, Halkın ULUSAL ve HALK TV Provakatörlüğünün kucağına bilinçli olarak itildiğini, bu da yetmiyormuş gibi medya ve meydandakilerin kendi yaratttıkları  karartmadan iki taraflı mağdur edebiyatına nasıl geçtiklerini GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, Cemaatin etkisinde olduğu söylenen polisin olaylar sivil iken gereksiz ve orantısız, provokasyona dönüşürken geri çekilmiş, teröre dönüşürken sivil polislerin AKP li gibi algılanabilecek tavırlarının da planlı olduğunu ve bu planı yapanların da PROJEYİ UYGULADIKLARINI GÖRDÜK,ANLADIK!
 
BİZ, reklam şirketlerinin reklamları çekerek basına baskı yaptıklarını GÖRDÜK,ANLADIK!
 


BİZ,KOÇ’ların yönetimini yaptığı TEMA ve KOÇ ÜNİVERSİTE ve ŞİRKET' lerinin bu komploda görev aldıklarını GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, bir an da düşürülen İSTANBUL BORSASI’ nda kimlerin bu komploya destek verdiklerini GÖRDÜK, ANLADIK!  

BİZ,  T.C. Merkez Bankası'sına dayatılan tekelci sermayenin fren tartışmasını, faizlerin düsürüldükten sonra küresel faiz oligarşisinin nasıl veryansın ettiğini GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, bir süredir peş peşe geliştirilen yaşam tarzlarına dönük müdahale anlamına getirilen hükümet kararlarının nasıl yalanlarla provoke edildiğini,çarpıtıldığını, KOMPLO İÇİN ön kaynakların üretilmekte olduğunu GÖRDÜK, ANLADIK! 

BİZ, Beyaz Türklerin, oyunu yöneten taraf olmaya alıştığını, istedikleri zaman demokrasi, istedikleri zaman darbe, istedikleri zaman anarşi rüzgarı estirmek için bütün musluk başlarına nasıl yerleştiklerini GÖRDÜK, ANLADIK

BİZ, OBAMA –ERDOĞAN görüşmesinden sonra hiçbir açıklama yapılmamasının farkına vardık. Erdoğan’a Suriye konusunda ABD-RUSYA-ESED uzlaşmasının dayatılmasını, ERDOĞAN’ın “Suriye halkları özgürce karar vermeli” tavrının cezalandırılmasına karar verildiğini GÖRDÜK, ANLADIK! 

BİZ, ABD: CNN, FOX, ABC, New York Times, Washington Times, Washington Post, Boston Globe
İngiltere: BBC, The Guardian, The Times, The Telegraph, Daily Mail, Financial Times, The Independent, The Observer, Daily Mirror, The Sun
İtalya: Corriere Della Sera, La Stampa, RAİ1
Almanya: BİLD, ZDF, RTL, Allgemeine Zeitung, Berliner Morgenpost
Fransa: TF1, Le Figaro, Le Monde, Liberation
İspanya: El Pais, ABC Spain
Norveç: Dagbladet, Nationen
Danimarka: Politiken
Belçika: De Standaard Ve buraya sığmayacak kadar hakaret eden yayınların tek bir ortak hedefi vardı: ERDOĞAN! olduğunu GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, OBAMA baskısının başarısız olması sonrası geliştirilen GÜLEN-ERDOĞAN görüşmesinden de baskının başarılı olmadığını GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, ABD-RUSYA-İRAN-ÇİN-AB (ALMANYA,FRANSA,İNGİLTERE) ülkelerinin Ortadoğu bölgesinde esen ARAP BAHARI sonrası bölge halklarının kendi hegemonyalarından korktukları için,bu baharın dizginlenmesini,kendi hegemonyalarından çıkmasını,İslami eğilimli hareketlerin başarılı olmamaları için çok çaba sarfettiklerini,bu sürecin baş destekçisi ERDOĞAN-AK PARTİ nin destekten vaz geçmesi için baskı uygulandığını,bu komplonun ana kaynağı olduğunu GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, küreselleşmenin BÜYÜK ULUS DEVLETLERİN , kendi ulusal çıkarları zedelenmediği yere kadar izin verildiğini ,KÜRESEL SERMAYELERİN ULUS DEVLET ÇIKARLARI zedelenmeye başladığında kolayca süreçlerin ana dürtüsünden,ÖZGÜRLEŞME taleplerinden vaz geçebildiklerini GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, samimi demokrat insanların bu süreçte nasıl kullanıldıklarını, bu komplodan kendi faşist hayalleri için fırsat gören Kemalist vesayetçi aktörlerin süreci kendi denetimlerine aldıklarını ,asıl komployu göremediklerini GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, bu komplonun asıl amacının BÖLGESEL ,KÜRESEL VESAYETİN SÜRDÜRÜLMESİ olduğunu,buna destek veren ULUSALCI VESAYETÇİLERİN de bu komploda kendileri için çıkar gördüklerini,destek verdiklerini GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, AK PARTİ hükümetinin ,tıpkı MENDERES hükümeti gibi,tıpkı ÖZAL HÜKÜMETİ gibi,tıpkı ERBAKAN hükümeti gibi ULUSAL VE KÜRESEL VESAYET GÜÇLERİ’nce yenmek istendiğini GÖRDÜK, ANLADIK!
 
BİZ, bu komplonun içinde bulunduğumuz BARIŞ VE ÇÖZÜM SÜRECİNİ,YENİ ANAYASA SÜRECİNİ,yürütmenin vesayete karşı güçlendirilmesi için geliştirilen BAŞKANLIK sistemini de hedeflediğini ÖCALAN gibi GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, eylemcilere sorulduğunda "TAYYİP İSTİFA" talebinin sonrasında "HANGİ ALTERNATİFİ ÖNERİYORSUNUZ?" dedğimizde yanıt veremediklerini,ancak KÜRESEL VESAYET İN ana hedefte olan Erdoğan'ın gitmesi sonrası kendileri amaçlarına yakın bir VASİ BELİRLEDİKLERİNİ GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, Sayın Arınç'ın, Sayın Gül'ün özür ve gerekenin yapılacağının açıklamasına karşın eylemlerin sona ermediğini, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ni ele geçirmeyi,Ankara'da TBMM'yi basmayı,DARBE yapmayı, TAKSİM DAYANIŞMA'nın şartlarındaki VESAYET DİLİ'ni GÖRDÜK, ANLADIK!

BİZ, gerçek Türk Baharı'nın 3 kasım 2002 de geldiğini, şu an estirilen havanın bu baharın çiçeği olan Erdoğan'ı budamak olduğunu 130 yıllık Vesayetçi zihniyetin budadığı çiçeklere (MENDERES, ÖZAL, ERBAKAN) bakarak Gördük, Anladık!

BİZ, ULUSAL VESAYETİ milletimizin de desteğiyle nasıl alaşağı ettiysek, bu kez KÜRESEL VESAYET’ in bu komplosuna karşı AK PARTİ hükümetin yanında,Ortadoğu bölgesinin özgürleşme mücadelelerinin yanında,tüm mazlum,ezilen dünya milletlerinin yanında durmaya bu kez YEDİRMEMEYE devam edeceğiz.
 
BİZ, BÜYÜK PROJE ( KÜRESEL DARBE)  yi GÖRDÜK, ANLADIK!




BİZ, hiç bir zaman meşru siyaset yapmayan bu vesayetçi güçlere karşı milletimizin sağduyusunu korumayı, geliştirilmeye çalışılan bu KÜRESEL DARBE girişimine karşı uyanık olmayı,provokasyonlara gelmemeyi,siyasetin meşru sınırlar içinde sandıkla,parlamentoyla geliştirilmesi için SEÇME HAKLARINA sımsıkı sarılmasını istiyoruz.



İKTİDARLAR MİLLETTEN DESTEĞİNİ ALARAK SEÇİMLE GELSİN,SEÇİMLE GİTSİN!
 
#BİZÇOKİYİANLADIK

  FIRTINA GELİYOR! “Amerikan Federal Bankası Fed faiz artışı yaparak fırtınayı başlatacak” diyenler var. İçerde açıklanacak faiz oranı i...