5 Ağustos 2021 Perşembe

 Darbe Riskine Dikkat!

09/09/2015

En başından alırsak küresel vesayet güçlerinin  (AbdNeocon ları, Israil, Almanya, Ingiltere vd) özelde Erdoğan 'ın şahsına ve Ak Parti hükümetine, genelde milletin siyâsi iradesi ve bağımsızlığına dönük vesayetçi darbe girişimi ONE MINUTE çıkışından sonra başladı. Sayın Erdoğan 'ın bu çıkışı siyonist güçleri ve onların güdümündeki güçleri çok rahatsız etti. Sonraki gelişmeleri ve geliştirilen darbe girişimlerini biliyoruz. 

Bugün dikkat cekmek istedigimiz DARBE PLANI onceki deneyimlerinden cok daha sofistike görünüyor.

Gözümüzün önünde akla ve mantığa aykırı olaylar oluyor, ama bir türlü ne olduğunu anlayamiyorduk. Çünkü öyle derin, gizli bir strateji hazırlamışlar ki biz görene kadar zaten plan gerçekleştirilmiş oluyordu. Şimdi sondan bir onceki aşamada olduğumuzu hissediyorum. Bu nedenle çok gec olmadan uyarı yapmayı gerekli ve zorunlu bulduk.

Sırasıyla bakalım...

1-Erdogan'ın Cumhurbaşkanlığı 'nı ne pahasına olursa olsun engellemek için muhalefeti bir cephede toplamaya çalıştılar. Ancak milletin desteğini engelleyemediler. Erdoğan seçildi. Ama bir başarı kazanmışlardı. Muhalefeti cephelestirmek ve Demirtaş ' ı öne çıkarmak. Bu sonraki adımlarda kullanılacak bir koz du.

2-7 Haziran secimlerinin ana stratejisi Erdoğan 'ı Başkan sectirmemekti. Yani ANA PLAN yine yürürlüktedir.

Seçimlerden bekledikleri başarıyı büyük ölçüde elde ettiler. Hükümet düşmüş, Hdp her kesimin verdiği destekle meclise girmisti. Şimdi sonraki planın uygulama aşamasına gecilebilirdi.

3-% 60 muhalefet blokuyla koalisyonu kurmayı denediler, Mhp yi ikna edemediler. Bu hükümet kurulsaydi tek maddelik programı olacaktı. Erdoğan 'ı indirmek ve vesayetin restorasyonu. Olmadı. 

Ama Ak Partinin de koalisyon hükümeti kuramaması için ellerinden geleni yaptılar. Çünkü bu PLAN ın gerçekleşmesine engel olurdu. Gerçi Davutoğlu 'na bu konuda çok rüşvet teklifinde bulundular ama Davutoğlu red etti.

4-Bu arada kimsenin anlayamadığı ve yanıtını bulamadığı bir gelişme oldu. Pkk seçimlerden hemen sonra 8 Haziran 'da serhildan (Ayaklanma ) çağrısı yaptı! Ilk anlaşılmayan derin adım buydu. Ikincisi Mhp Gen Bşk ı Bahçeli 'nin hiç bir koalisyon seçeneğine girmemesi, 7 Haziran seçim akşamı. "Erken seçim ) istemesine karşın sonradan erken seçime de, seçim hükümetine de hayır demesi, akıllarda yanıtlanması zor sorular doğurdu. Bugün yaptığı bir açıklama o davranışlarının nedenini ortaya koydu. Ona geleceğiz. Ama Bahçeli 'nin bu tutarsizliginin bir tutarlı amaca hizmet ettiği bugün anlaşıldı. KAOS VE DARBE PLANI...

5-Istedikleri koalisyon hükümetinin kurulamayacağını anlayan güçler, hızla Pkk kartını devreye soktu. Bundan amaçlanan da yukarda yazdığımız nihaî plandi. Hatta Pkk yöneticileri bunu deşifre etti. "ORDU SEN ARADAN CEKIL, HEDEF ERDOĞAN! "...

Bekledikleri ara sonuç kürtlerin serhildan a uyarak iç savaş tehditi uyandırması, bu tehdit karşısında ZINDE GÜÇLERİN göreve davet edilmesi idi. Bu basarilamadi, KÜRT halkı bu tuzağa düşmedi.

Bu olmayınca Türk Milliyetçiliği sahaya sürüldü, şimdi bu PLAN işliyor.

ANCAK! Bugun Bahçeli 'nin bir açıklaması bütün PLANI teşhir etti! Bahçeli, " Eğer Pkk saldırıları durmaz sa SARAYA YURURUZ! " dedi. NOKTA!

Ama hepsi bu degil! Dahası daha da düşündürücü... Hdp li Hasip KAPLAN, bugun BM ve NATO yu göreve cagirmaktan söz etmiş!...

Şimdi... DARBE PLANI şu dostlar...

Kaos ortamı Kürt ve Türk Milliyetçiliği karşılıklı daha da geliştirilerek önce bir birine karşı yönlendirilen taban daha sonra birleştirilerek ERDOĞAN 'a, SARAY'a yönlendirilecek, ERDOĞAN indirilmeye çalışılacak. Yok, Ak Parti  tabani, millet sokağa çıkar bunu engeller mi diyorsunuz? Iyi ya, onu da düşünmüşler... NATO MÜDAHİL OLARAK ÜLKEYE INDIRILECEK!.. 

Olamaz mı? Son yıllarda olan benzer örneklere bakın...

Peki ne yapmalıyız?...

Çok geç olmadan, birbirimize düşmeden tüm farklı siyasetlerin tabanlarına bu PLANI anlatmalı, bu tuzağa düşmemek için birlikte direnmenin zeminlerini ve iliskilerini oluşturmalıyız...

Yoksa.. Bu tehlike için haftalar, aylar yok!...

1 Kasım seçimlerinden önce başarmak istiyorlar...

Inşallah basaramazlar...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız işin teşekkür ederim.

  FIRTINA GELİYOR! “Amerikan Federal Bankası Fed faiz artışı yaparak fırtınayı başlatacak” diyenler var. İçerde açıklanacak faiz oranı i...