5 Ağustos 2021 Perşembe

 Komplo Teorisi İyidir İyi...

26/02/2019
Komplo teorisi , teoridir ama olmadan olabilecekleri önceden görebilmek için yapılmalıdır, faydalıdır..

Son günlerde ortaya çıkan işaretlerden bir komplo teorisi kuralım mı?

Ama kimse tedirgin olmasın ha...Dedik ya tedbir amaçlı komplo teorisi..

Son günlerde ortaya çıkan veriler..

1- En sonuncudan başlayalım. Bugün sabah yapılan bir operasyonla DHKP C üst düzey militanları, hiç olmayacak bir yerde yakalandılar! Neden hiç olmamaları gereken yerde saklanıyorlardı?! Bu detayı bir kenara koyalım..


2- KK, durduk yerde , "Erdoğan ,halktan korktu saraya çekildi" dedi. Oysa Erdoğan günde 3 miting yapıyor. Bu kadar da aptal değildir KK, mesaj neydi? Yukardaki konuyla bağlantı kuralım..
3- Son günlerde Yeni Bir Parti seslendirilmeye başlandı. Sosyolojik hiç bir gerekçesi olmadığı halde, " Ak Partinin artık yorulduğunu, yerine daha dinamik ve liyakatli (batıyla iyi ilişkiler kuracak) bir partiye ihtiyaç olduğunu " medyada yayanlar arttı. Bir web sitesi bile kuruldu üstelik. www.yenibirparti.org adıyla... Bu partinin açıkladığı programın tam bir RESTORASYON programı olduğu sır değil. 
İşin ilginci de yeni bir partinin simgesi yonca yaprağı..CHP' nin seçim sloganı "Martın sonu bahar"...:)  Çok komplocuyuz yahu..





4- Ardan Zentürk , son günlerde acayip bilgiler veya duyumlarla analiz-tespit yazıları yayınlıyor. Abartıyor biraz dedik. Amason yazısı tam bir işaret! ABD' ye Suriye gündemi ile giden Akar ve KKK komutanını zan altında bırakacak şekilde bir Nato darbesinden söz etmiş. Yani? Hiyerarşik bir darbe demektir bu..Üstelik her gün 100 civarında ordu içinde Fetöcü asker operasyonları yapılırken...




5- Bunları bile sadece birleştirsek, kurgu şöyle oluşuyor.. Üst akıl, yerel seçimlerde de bir şeyin değişmeyeceğine karar verdi ve kısa vadeli darbe sürecinin siyasi operasyon ayağına start verdi( Ekonomik ve psikolojik ayakları zaten 6-7 aydır devam ediyordu) .

Restorasyon projesine başlamak için öncelikle siyasi liderliğin sahneden çekilmesi lazım..Bunu DHKP C üzerinden bir suikastle yapmayı planladılar sanırım. Belki de İdil Kültür merkezi'ndekiler bu amaçla saklanıyorlardı!..

E böyle alçak durum oluştuğunda milleti kim tutabilir? Eh , ABD de yapılan Nato toplantısında bu da konuşulmuş olabilir (Tamamen komplo teorisi yapıyoruz) .

Peki sonra? Sonra , Ak Parti ve devletin başı başsız kalacağı için hemen bir geçici hükümet kurulur ve bu hükümet, zaten el altında olan yeni parti ile Ak Parti içindeki tuzluklarla millet sakinleştirilmeye çalışılır..

Süreç, yeni bir erken seçime götürülür ve bir araya getirilmeye çalışılan tüm üst akıl partileri yeni bir partide toplatılarak yeni bir riskin (Yeniden milli ve yerli kesimler bir araya gelip baş ağrıtmasın diye) oluşmaması garanti altına alınır..

"Bu kadar sürrealist komplo teorisi olur mu?" diyebilir siniz..

Beyler, bayanlar...Karşımızda zaten hayatın doğal akışına aykırı suyu tersine akıtmaya çalışan üst akıl ve uşakları var..

Neye şaşıralım ki?

Gelelim sözün sonuna...

Bunlar olur veya olmaz...Komplo teorisi kurduk, aklımıza gelenlerle..

Ama her hesabın bir de karşı hesabı..Allah' ında bir hesabının var olduğunu daha önce gördük..

Yine görürüz...

Bu anlamda kimbilir belki de güvenlik güçleri bir riski önlemişlerdir. 

İnşallah....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız işin teşekkür ederim.

  FIRTINA GELİYOR! “Amerikan Federal Bankası Fed faiz artışı yaparak fırtınayı başlatacak” diyenler var. İçerde açıklanacak faiz oranı i...