5 Ağustos 2021 Perşembe

 

Kemalistler ABD/Nato Darbesi Mi İstiyor Yine?
23/12/2018
"Metin Akpınar" ın yaptığı ilk tespit doğrudur.
Menderes' ten itibaren ABD/Nato' nun dayatmaları sonrası yüzünü Rusya veya başka tarafa çeviren siyasi hareketlere ve siyasi liderlere ABD/Nato darbe yapmıştır.

Amaaa. Bu gerçeği, bugün de olabilir ve bekliyoruz diye anlatmak , muradın da bu olduğunu söylemektir. Bu da ne ifade özgürlüğüne girer, ne toplumcu sanatçılığına ne de demokratlığa sığar.

Gelelim işin asıl aşil topuğuna..Kimse buraya değinmemiş..

Menderes' ten başlayalım. Menderes' e darbeyi kim yaptı? ABD/Nato yönlendirmesi ile 27 Mayıscı Kemalist ordu mensupları...Darbe sonrası ordu içinde tasfiye edilen binlerce asker neden tasfiye edildi ?

Demirel' e kim yaptı? ABD/Nato uşağı "Atatürkçü" 12 Eylül cuntası.

Erbakana' a kim darbe yaptı? ABD/Nato emri alan 28 Şubatçı kemalist subaylar değil miydi?

27 Nisan^da Erdoğan hükümetine bildiri ile darbe yapmaya kalkan kemalist subaylar kendi kararlarıyla mı, yoksa ABD/Nato emri ile mi kalkıştılar?

15 Temmuz gecesi ,ABD/Nato destekli Fetö darbesini heyecanla karşılayan kemalist @halktvcomtr değil miydi?

Bakırköy Belediye Başkanının evinde darbenin başarılı olmasını bekleyen de CHP Genel Başkanı KK değil miydi?

Bütün bunlar tarihsel somut gerçekler iken, Metin Akpınar' ın sözleriyle ima ettiği darbe hülyası ABD/Nato destekli bir kemalist darbe değil midir? Ve bu suç değil midir?

Konunun asıl can damarı da daha başka ve bu teşhir edilmeli.

Siyaseten kendilerin ulusalcı, kemalist diyen bu kesimler, yaptıkları bütün darbeleri Emperyalist ABD/Nato emri ve yönlendirmesi ile yapmışken, nasıl hem ulusalcı hem kemalist olabiliyorlar?!

Ne neden bugün bir anda sahne aldılar?

Bugünlerde Erdoğan' ın kararlı liderliği sonrası Suriye' den tası tarağı toplayıp gitme kararı alan ABD nin Trump karşıtı Pentagon/Gladyo emrini almış olmasınlar?!

Bu sözler ve son günlerde gördüğümüz kıpranmalar boş değil dostlar.

Elbette geldikleri gibi giderler, ama biz bu memleketin gerçek vatanseverleri bir gözümüz açık uyumaya devam edelim derim..

Bu alçakları konuşturanların pis ve karanlık niyetleri açıkca sırıtıyor artık..

Bir de şu var..

Bugüne kadar bütün seçimleri kaybeden ve bundan sonra da olası hiç bir seçimi kazanma umudu olmayan bu kesim ve tabanları maalesef demokrasiye ve sandığa güvenlerini ve inançlarını tamamen kaybetmiş durumdadırlar..

O salonda çılgınca "Mustafa Kemal' in askerleri deyip aslında "ABD nin Nato' nun askerli " olmaya hazır kesimler çok büyük tehlikedir.

Ne yapıp edip bu kesimlerin demokrasiye ve sandığa yeniden dönmelerini sağlamak için , sabırlı , sağduyulu , kararlı çabalar yapılmalıdır.

Ne yapalım ki, bu çaba yine biz samimi ve sağduyulu vatandaşlara ve temsilcimiz siyasi iradelerimize düşüyor..

Saygılarımla...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız işin teşekkür ederim.

  FIRTINA GELİYOR! “Amerikan Federal Bankası Fed faiz artışı yaparak fırtınayı başlatacak” diyenler var. İçerde açıklanacak faiz oranı i...